General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

Conditii returnare

 

Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

 

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@generalmed.ro prezentand motivul nemultumirii si despre ce produse este vorba.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor.

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

 

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse sigilate  sau produse distinct personalizate, si nici produse care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

 

- taxele postale pentru transportul coletului prin Curier Rapid spre sediul General Med va fi suportat de dvs. General Med are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreeata de ambele parti - in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator"  in factura fiscala.


Produse medicale 3MProduse medicale 3M

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web