General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

Despre noi

 

 

Generalmed.ro
Tel: 021-250.40.77

Va multumim ca ati ales Generalmed.ro! Ne bucuram sa va includem in lista distinsilor nostrii clienti.

***
 

CE VA OFERIM NOI?

Pe Generalmed.ro punem mare valoare pe parerea clientilor nostri. Principala noastra preocupare este de a face tot posibilul pentru a va multumi.
Ne place sa credem ca ceea ce va oferim se poate rezuma in urmatoarele cuvinte: produse de calitate superioara, consistenta in aprovizionarea cu consumabile, preturi de top, livrare rapida; iar in ceea ce tine strict de noi: SERIOZITATE maxima, PROFESIONALISM si FLEXIBILITATE.
Am construit intreaga activitate pentru a stabili parteneriate stabile cu clientii nostri pe o perioada indelungata.
Suntem de parere ca fiecare din partenerii nostri trebuie pretuit din principiul egoist ca, in acest caz, ne va ramane fidel, ne va recomanda si altora, iar in cazul in care il pierdem, pierdem cel putin alti 10 clienti.

In acest sens in mod continuu intreprindem masuri pentru a face:

- prezentarea produselor cat mai fidela produsului in sine prin descrieri detaliate si fotografii care sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie, pentru ca atunci cand va hotarati sa cumparati, sa aveti o imagine fidela a produsului ce-l veti primi.

- procesul de comanda extrem de usor si scurt, cu minimul de pasi care trebuie urmati si cu instructiuni de comanda care sa va ajute sa va rezolvati eventualele nelamuriri legate de acest proces


-modalitatile de expeditie din care puteti alege cat mai potrivita dorintelor dvs. In acest sens va punem la dispozitie o modalitate gratuita, cat si o modalitate rapida de expeditie. Oferim TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 Lei.

-modalitatile de plata la indemana tuturor. Aveti posibilitatea sa platiti 'La ridicarea coletului', cea mai comoda modalitate sau in avans prin transfer bancar.


-suportul tehnic cat mai la indemana prin paginile cu instructiuni, pagina de 'Intrebari frecvente' (in curand) si raspunsuri prin email si telefon 021-250.40.77


Generalmed.ro
SC Generalmed SRL
Sediu: Str. Baicului 15, .Sector 2, Bucuresti
Tel: 0744429956

Nr. Registrul Comerţului: J40/10318/1999
CUI: 12442715
IBAN: RO25 RNCB 0076 0294 0971 0001
Banca: BCR sector 5 

Produse medicale 3MProduse medicale 3M

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web