General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului http://www.generalmed.ro/.

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza site-ul http://www.GENERALMED.ro, denumit mai jos GENERAL MED, este SC General Med S.R.L, numita in continuare General Med, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10318/1999 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO12442715. Tel/fax: 021-2504077; mobil: 0767-806021; e-mail : office@generalmed.ro  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. General Med isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

SC General Med SRL si-a deschis site-ul http://www.generalmed.ro/ pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC General Med SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.2 Livrarea bunurilor si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de General Med si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele numele, adresa, nr. telefon si email ale consumatorului.

General Med trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. General Med, in cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 30 zile.

General Med poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris sau verbal al acestuia din urma. In acest caz cheltuielile de returnare a acestor produse vor cadea in sarcina General Med.

General Med nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealabila din partea consumatorului.

Art.3 Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@generalmed.ro prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse desigilate  , sau produse distinct personalizate, si nici produse care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

- taxele postale pentru transportul coletului prin Posta Romana sau Curierat spre sediul General Med va fi suportat de dvs. General Med are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreeata de ambele parti - in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator"  in factura fiscala.

 Art. 4. Colete refuzate de consumator

In cazul coletelor neridicate de dvs. si returnate de Posta Romana sau curier rapid, General Med SRL isi rezerva dreptul de a mentiona numele dvs., adresa si valoarea comenzii pe "Lista neagra a rau platnicilor" facuta publica pe site-ul nostru.

Art.5 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.5.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

SC General Med SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea General Med sau a unor terti care au autorizat SC General Med SRL sa le utilizeze.

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de instalatii care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC General Med SRL este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Art.5.2 Drepturi de marca

Numele SC General Med SRL, logo-ul SC General Med SRL, numele produselor din gama SC General Med SRL precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre SC General Med SRL.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de SC General Med SRL, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de SC General Med SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC General Med SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.


Art.6 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC General Med SRL distribuite in Romania.

SC General Med SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea General Med, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua SC General Med SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.


Art.7 Servicii

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru membrii activi ai retelei SC General Med SRL in Romania.


Art.8 Hyperlink-uri

SC General Med SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul http://www.generalmed.ro/ si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.


Art.9 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC General Med SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC General Med SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.


Art.10 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Art.11 Actualizarea conditiilor generale

SC General Med SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.


Produse medicale 3MProduse medicale 3M

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web