General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

Program de fidelitate

Pentru ca ne bucuram sa va avem alaturi si pentru a va incuraja sa ne deveniti clienti fideli, am pregatit un program special de discount.
În semn de mulţumire pentru fidelitatea dvs şi pentru a vă oferi un stimulent pentru a vă întoarce la magazinul nostru am lansat Programul Punctelor de Fidelitate.
Acest Program este la fel de simplu precum suna. Odată ce cumpăraţi de site-ul Generalmed.ro veţi primi Puncte de Fidelitate pentru banii pe care-i cheltuiţi. Odată primite, le veţi putea folosi să platiţi următoarele comenzi pe site-ul nostru.

Regulament de desfasurare a programului de fidelitate

Regulamentul Oficial stă la dispoziţia oricărui participant la program,  afisat pe site-ul www.generalmed.ro.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public.

Art. 1 - Organizatorul
Organizatorul este SC General Med SRL, Str. Baicului, nr. 15, sector 2, Bucuresti numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/10318/1999, tel: 021.250.40.77, fax: 021.250.24.46.

Art. 2 - Participanti
In programul de fidelitate se poate inscrie orice persoana fizica sau persoana juridica, care achizitioneaza produse de pe site-ul Generalmed.ro si care accepta si respecta conditiile prezentului regulament.

Art. 3 - Durata
Programul de fidelitate a fost lansat la data de 17 iulie 2010 si are durată nedeterminată. Organizatorul are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului. Inştiinţarea referitoare la încetarea programului va fi afişată www.generalmed.ro cu cel puţin 15 zile înainte de data încetării programului  şi la eventualii parteneri din program. Programul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Art. 4 - Mecanismul Programului
Cumpărând de pe site-ul www.generalmed.ro, participantul acumulează puncte, iar punctele obţinute le poate folosi pentru a plăti integral sau parţial valoarea oricărui alt produs de pe www.generalmed.ro.  Se acorda puncte numai dupa valoarea produselor cumparate nu si dupa taxele de transport. Rotunjirea se va face până la jumătate în minus, de la jumătate în plus.
Punctele Bonus intra automat in contul clientului dupa ce produsul sau produsele comandate sunt platite. Odata ce vor fi aprobate, ele vor fi eliberate în contul clientului, primind valoare in LEI, putandu-le folosi pentru a plăti pentru produse. In cazul în care clientul va returna un produs achiziţionat de pe www.generalmed.ro , punctele aferente acelei cumpărături vor fi retrase din contul participantului.


Art. 5 - Preschimbarea punctelor în discount
Sistemul de preschimbare este următorul: fiecare punct de loialitate (acumulat) valorează la preschimbare 0,5 LEI.
Suma poate fi modificata de Organizator în funcţie de promoţiile pe care le face. Promoţiile vor fi comunicate pe site-ul www.generalmed.ro.
In cazul utilizării punctelor, suma punctelor ce pot fi utilizate este cea acumulată până în ziua precedentă. Produsele dorite pot fi cumpărate, parţial sau integral, cu punctele acumulate iar pentru plata parţială a produsului, restul valorii se achită la preluarea coletului sau in avans cu virament bancar, clientul obţinând puncte pentru această sumă.
In cazul utilizării lor pentru plata altor produse, punctele sunt scăzute imediat din contul participantului.

Punctele primite sunt valabile 360 de zile de la primirea lor dupa care sunt sterse automat din sistem.

SC General Med SRL îşi rezervă dreptul de a invalida orice Punct de Fidelitate care a fost folosit încălcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste puncte odată invalidate, nu vor mai fi reactivate.


Produse medicale 3MProduse medicale 3M

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web