General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

Campuri de incizie adezive iodate IOBAN 2 3 produse

Campul film antimicrobian 3M Ioban 2 contine iodorm, care este eliberat treptat pe suprafata pielii, mentinand o activitate antimicrobiana continua si controlata pe intreg parcursul procedeelor chirurgicale.

* Prezinta o rata ridicata de transmitere a vaporilor care permite pielii "sa respire", ceea ce asigura o buna aderenta chiar si pentru procedeele care necesita timp indelungat.
* Este extrm de flexibil, se conformeaza pe conturul zonei aplicate. Are o memorie de intindere minima, unica, ce permite mobilizarea membrului sau reactia cu tensionare redusa a pielii.
* Aderenta excelenta pana la nivelul marginilor leziunii/inciziei

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web